ΛΑΪΚΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Η.


Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λαϊκές εργατικές οικογένειες, έχουν αλληλεπίδραση στο επίπεδο ζωής τους σε όλους τους τομείς και δεινοπαθούν για να τα βγάλουν πέρα. Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό.
Το ρεύμα είναι αναγκαίο για το σύνολο της κοινωνίας και δεν μπορεί να αποκλειστεί κανείς

   Υπάρχουν, και εδώ στο Μπραχάμι, οικογένειες με μακροχρόνια ανέργους, που πολλαπλασιάζονται ραγδαία, οι οποίες δεν έχουν ούτε τα βασικά για τη διατροφή τους, πόσο μάλλον, να πληρώσουν το ρεύμα.
Είναι απαραίτητο και αυτό ζητά η Λαϊκή Επιτροπή Αγίου Δημητρίου: Να σταματήσει αμέσως η απάνθρωπη και ταξική στάση της ΔΕΗ να κόβει το ρεύμα σε χιλιάδες οικογένειες ανέργων, χαμηλοσυνταξιούχων, χαμηλόμισθων. Το «κοινωνικό τιμολόγιο» είναι σταγόνα στο Ωκεανό. Πρέπει, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, να επανασυνδεθεί το ρεύμα σε κάθε λαϊκή οικογένεια που δεν έχει να πληρώσει. Η κυβέρνηση έχει την πρώτη και κύρια ευθύνη γι' αυτό το έγκλημα. Οι καταδικασμένες στην ανέχεια λαϊκές οικογένειες της περιοχής μας, από τις πολιτικές ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κι Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουν να αντιμετωπίσουν και τη ΔΕΗ, που για τα κέρδη των μετόχων της, μας βυθίζει στο σκοτάδι, στο κρύο και την απόγνωση.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤYΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Λεκανίδη 12, πλατεία Παναγούλη). ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015, ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ.

Κανένας στη δουλειά τη 3η Δεκέμβρη. Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10 στην Ομόνοια.

Related Posts
Previous
« Prev Post