Παρέμβαση της Λαϊκής Επιτροπής στην ΔΕΗ

Την Δευτέρα 24 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στο τοπικό υποκατάστημα της ΔΕΗ από την Λαϊκή Επιτροπή Αγίου Δημητρίου.
Αφορμή στάθηκε το έγγραφο που έλαβε επαγγελματίας περί διακοπής της ηλεκτροδότησης του μαγαζιού της λόγω χρεών, όταν τα μοναδικά (και αυτά λιγοστά) έσοδα της οικογένειας της που έχει 3 ανέργους, είναι από αυτό το μαγαζί.

Από τις 8 το πρωί μέλη των λαϊκών φορέων της περιοχής, γυναίκες, επαγγελματίες, εργαζόμενοι, άνεργοι, μοίρασαν υλικό διαμαρτυρίας στους παρευρισκόμενους καλώντας τους σε συλλογική δράση για την αντιμετώπιση παρόμοιων προβλημάτων, και αναδεικνύοντας στις συζητήσεις μαζί τους ότι το πρόβλημα δεν είναι ούτε μεμονωμένο ούτε τυχαίο.

Εντάσσεται στην συνολική αντιλαϊκή πολιτική της σημερινής κυβέρνησης, που συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων, ξεπουλάει τις μονάδες της ΔΕΗ σε ιδιώτες, τάζει μειώσεις στις μεγάλες βιομηχανίες την ίδια στιγμή που αυξάνει το κόστος για τα λαϊκά νοικοκυριά. 
Εκπρόσωποι της Λαϊκής Επιτροπής έκαναν γνωστά τα αιτήματα τους στον προϊσταμένη του καταστήματος, η οποία όπως αναμενόταν, συνέστησε στην "πελάτη" της ΔΕΗ να κάνει γραπτώς αίτημα στο οποίο να περιγράφει το πρόβλημα της και λέγοντας ότι τώρα πια δεν μπορεί να γίνει τίποτα.


Συνημμένη θα βρείτε την ανακοίνωση της Λαϊκής Επιτροπής.


Related Posts
Previous
« Prev Post