Σύσκεψη Λαϊκής Επιτροπής 18-5-2015 - Κάλεσμα της Ένωσης ΕΒΕ


H Λαϊκή Επιτροπή Αγίου Δημητρίου χαιρετίζει όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, τις γυναίκες, τους μαθητές, τους συνταξιούχους και τους αυτοαπασχολούμενους που ζουν ή εργάζονται στο Μπραχάμι και συμμετείχαν στις απεργιακές συγκεντρώσεις ενάντια στο αντιασφαλιστικό - φορολογικό έκτρωμα που έφερε για ψήφιση στη βουλή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Δείξαμε την δύναμη που έχει η κοινωνική μας συμμαχία. Με τη συμμετοχή μας στην απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις στο 3ήμερο, στείλαμε μήνυμα παντού. Παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες, με όλες μας τις δυνάμεις θα συμβάλουμε να μην νομιμοποιηθεί στην συνείδηση του λαού, η ψήφιση του νέου νόμου λαιμητόμου. Οργανώνουμε την πάλη μας, για την κλιμάκωση νέων αγώνων.

Προχωράμε μπροστά, δυναμώνουμε την Λ.Ε., δεν κάνουμε πίσω από την διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών μας.

Την Τεταρτη 18 Μάη, στις 8μμ θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της Λαϊκής Επιτροπής Αγίου Δημητρίου στην αίθουσα της Ένωσης ΕΒΕ Αγίου Δημητρίου (παλιό 3ο δημοτικό) Πηλέως 56

Mε θέματα:
  • Εκτίμηση των τελευταίων κινητοποιήσεων.
  • Προγραμματισμός δράσης για το επόμενο διάστημα
 Έχουμε τη δύναμη να βγούμε νικητές, από την αναμέτρηση με το μαύρο μέτωπο Κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ- κόμματα του Ευρωμονόδρομου


Ακολουθεί το κάλεσμα της ένωσης ΕΒΕ Αγίου Δημητρίου για την Σύσκεψη :

Το δ.σ. της Ένωσης ΕΒΕ Αγίου Δημητρίου, καλεί όλα τα μέλη της να συμμετάσχουν στη σύσκεψη της Λαϊκής Επιτροπής Αγίου Δημητρίου, την Τετάρτη 18 Μαΐου στις 20.00 στα γραφεία της ένωσης μας, Πηλέως 56, 1ος όροφος.

Θέμα συζήτησης θα είναι ο απολογισμός της δράσης μας και ο προγραμματισμός των επόμενων βημάτων έτσι ώστε να μην να μην νομιμοποιηθεί στην συνείδηση του λαού η ψήφιση του νέου νόμου-λαιμητόμου.

 


Related Posts
Previous
« Prev Post