Ανακοίνωση ΟΒΣΑ στήριξης στους αγρότες.


Η Ομοσπονδία μας, συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών, που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων, βγήκαν ξανά στους δρόμους, στήνοντας μπλόκα σε όλη τη χώρα. Ο αγώνας που δίνουν, είναι αγώνας επιβίωσης και όχι αγώνας για δήθεν προνομιακή μεταχείριση.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υλοποιώντας στο ακέραιο την ΚΑΠ και όλες τις πολιτικές ξεκληρίσματος της μικρομεσαίας αγροτιάς, εξασφαλίζει γη και ύδωρ σε μια χούφτα, μεγαλοβιομηχάνων, μεγαλεμπόρων, μεγαλοαγροτων. Αυτή η  πολιτική, που μια στο όνομα της κρίσης και άλλοτε της ανάπτυξης, τσακίζει τη φτωχή αγροτιά, είναι η ίδια που τσακίζει και το δικό μας δικαίωμα στη δουλεία και μας οδηγεί στα χρέη και τα λουκέτα. Άρα  ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας αγώνας         
  
Καλούμε κάθε σωματείο και συνάδελφο να στηρίξει το δίκιο αγώνα των αγροτών και να απορρίψει τους γνωστούς συκοφαντικούς ψιθύρους, κυβέρνησης και προθύμων, ότι φταίνε τα μπλόκα για τα προβλήματα μας. Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα της μικρομεσαίας αγροτιάς, του πανελλαδικού συντονιστικού των μπλοκων και το δικαίωμα στην αξιοπρεπή ζωή με βάση τις ανάγκες του σήμερα χωρίς την ανασφάλεια και το φόβο της κατάσχεσης του τρακτέρ, του μαγαζιού, του εργαλείου, του λογαριασμού. 
Οι ανάγκες μας είναι κοινές. Η αλληλεγγύη, ο κοινός μας αγώνας μπορούν να ορθώσουν εμπόδια στη πολιτική που μας αφανίζει.        
                                                       


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Ο.Β.Σ.Α.
ΠΑΤΟΥΣΑ 3 Τ.Κ.10677 ΑΘΗΝΑ '210 3809327 FAX210 3818740  email: obsagr@gmail.com,
 ιστοσελίδα ΟΒΣΑ: www.obsa.gr

 

Related Posts
Previous
« Prev Post